Bezoek ook ons Weblog met gratis (korte) Bijbelstudies voor mensen die geÔnteresseerd zijn.

Bijbelse onderwerpen:

Eindtijd studies
Wat zegt de Bijbel over de dagen, vlak voordat Jezus terugkomt?

Bijbelverklaring

Een bijzondere uitleg van een aantal Bijbelboeken (sommige vers voor vers uitgelegd)

Algemene onderwerpen
Een aantal verzamelde studies van o.a. Bijbelleraar E. v.d. Worm.

Een ANDER geluid
Uitleg van moeilijke onderwerpen (vooral) uit het boek Openbaring.

Gods plan met Israël
Profetische studie over Israël.


Tabernakel studies
De geestelijke betekenis van de verschillende voorwerpen in de Tabernakel.

 

Rechtstreeks naar onze Download-pagina?
Klik op de button.

Wat het bestuderen van de Bijbel in ons leven uitwerkt.

God heeft door Zijn Woord Zijn wil bekend gemaakt voor alle mensen, in welke tijd zij ook zouden leven. De Bijbel is een rijke schat aan hemelse informatie, een echte goudmijn. De Bijbel is een gids voor ons hele leven.

Daarom, bestudeer de Bijbel.
Het Woord van God hoort in het leven van iedere gelovige een zeer belangrijke plaats in te nemen. In deze dagen worden wij, meer dan ooit, geconfronteerd met dwaalleringen. Het is dus heel belangrijk dat wij een gedegen kennis hebben van het Woord van God. Als ik om mij heen kijk, dan valt het mij op dat veel christenen het bestuderen van het Woord niet ernstig nemen. Sommigen vinden het bezoeken van de zondagmorgendienst meer dan genoeg. Vaak blijkt dat juist deze gelovigen makkelijk te beïnvloeden zijn door de diverse stromingen en leringen die opduiken in deze eindtijd. Gods tegenstander (de satan) weet zeer goed hoe belangrijk het is om een gedegen kennis te hebben van het Woord van God en hij zal er dan ook alles aan doen om ons hiervan af te houden. Hij zal ons altijd wel dingen te binnen brengen die belangrijker schijnen te zijn, waardoor wij de persoonlijke Bijbelstudie verwaarlozen en kerkbezoek op zondag meer dan genoeg vinden.
Het lezen en het bestuderen van het Woord van God zijn voor een mens net zo belangrijk als het dagelijks voeden en onderhouden van het lichaam.

Attentie: op onze geheel 'vernieuwde' Weblog worden 2 maal per maand korte (vooral op de eindtijd gerichte) Bijbelstudies geplaatst. Klik op de button om rechtstreeks in ons Weblog te komen:

Let op: het 'oude' weblog blijft gewoon bereikbaar,
KLIK HIER

Mail ons uw naam en email-adres en wij mailen u steeds de nieuwste studies op ons Weblog GRATIS toe. KLIK HIER